Το όραμα του Γιώργου Παπαϊωάννου να αναδείξει περαιτέρω την ανεκτίμητη προσφορά της ελληνικής θάλασσας και της γης εκφράζεται μέσα από τα εστιατόρια ARMYRA BY PAPAIOANNOU σε πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Παράλληλα με την επιτυχημένη πορεία του πρώτου ARMYRA ΒΥ PAPAIOANNOU στο COSTA NAVARINO - THE ROMANOS, A LUXURY COLLECTION RESORT από το 2015 στην Πελοπόννησο, το 2019 προστέθηκε το δεύτερο στο ξενοδοχείο AΜΑRA - A FIVE STAR LUXURY HOTEL στην Κύπρο, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τους διεθνείς επισκέπτες της αλυσίδας.
Η φιλοσοφία του μενού των εστιατορίων ARMYRA BY PAPAIOANNOU στηρίζεται στην αρμονική σύνθεση της ελληνικής θάλασσας και της γης καθώς επίσης και στον εμπλουτισμό του με στοιχεία της φύσης του ιδιαίτερου τόπου λειτουργίας τους. Η εκτέλεση των γαστρονομικών προτάσεων του Γιώργου Παπαϊωάννου γίνεται από έμπειρους σεφ και το επιτελείο τους, υπό την επίβλεψη και τη συμβουλευτική του.
Τα εστιατόρια ARMYRA BY PAPAIOANNOU αποτελούν σήμερα σημείο αναφοράς
για τη μεσογειακή γαστρονομία και, σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Δήμο Στασινόπουλο, εστιάζουν στην επιλογή εντυπωσιακών τοποθεσιών που θα πλαισιώνουν αρμονικά τις φίνες θαλασσινές και γήινες γεύσεις με βάση
τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες από την Ελλάδα.